Brug met een verbrede inrit 

Is uw kavel of perceel lastig bereikbaar door een kleine inrijhoek vanaf de doorgaande weg, of vanaf de kavel zelf? Bent u bang voor schade aan voertuigen bij het op- en afrijden van het perceel? FiberCore kavelbruggen met een verbrede inrit bieden de oplossing.

Onze kavel- of perceelbruggen zijn voorzien van een verbrede inrit. Daarmee rijdt u veilig en eenvoudig uw perceel op. Hiermee voorkomt u schade en ongelukken bij het in- en uitrijden van het perceel. Door de vormvrijheid van composiet is dit eenvoudig te realiseren.

Eenvoudig te plaatsen met weinig overlast

We bouwen elke brug in onze eigen fabriek. We leveren de constructie prefab af op de bouwlocatie. Hier tillen we de brug in één keer op z’n plek. Dankzij het lage gewicht is er slechts een lichte fundering nodig. Daardoor kost het plaatsen van een FiberCore kavelbrug weinig tijd. Desgewenst verzorgen we ook de complete montage van de brug.

Onderhoudsarm en hufterproof

Na het plaatsen van de brug heeft u er geen omkijken meer naar. De brug is praktisch onderhoudsvrij. Dat komt omdat composiet ongevoelig is voor schimmels en vocht. En bestand tegen UV-straling en extreme temperatuurswisselingen. Het materiaal behoudt zijn vormvastheid en sterkte. Composiet kan tegen praktisch alle vormen van vandalisme, zoals graffiti en brand. Zulke sporen zijn snel te herstellen.

Zeer duurzame oplossing

Een prefab composiet kavelbrug van FiberCore Europe is heel duurzaam. Dit dankzij het lage eigengewicht, het weinige onderhoud dat nodig is en de lange levensduur van het materiaal. Bovendien kunnen er in veel gevallen met een transport meerdere kavelbruggen vervoerd worden, wat een gunstige invloed heeft op de CO2-emissies. Meer over duurzaamheid

Standaard of maatwerk kavelbruggen

Wilt u een kavelbrug die snel te leveren en te plaatsen is? Kies dan voor een standaardformaat kavelbrug. Leverbaar in diverse standaard maatvoeringen, met voordelige en duurzame transportopties (meerdere bruggen in een transport). En in diverse kleuren en afwerkingen. Of kies voor de vrijheid van maatwerk.

Veilig in gebruik

Onze FiberCore Kavelbruggen zijn gemaakt van vezelversterkte kunststoffen, ofwel composiet. Onze bruggen zijn oersterk. Bovendien is er geen sprake van vermoeiing of corrosie. Dit is te danken aan onze gepatenteerde InfraCore® technology. U kunt er dus zeker van zijn dat de brug veilig is én blijft. Ook omdat composiet ook na jaren van gebruik zijn vorm en stevigheid behoudt.

Onze kavelbruggen

Wij hebben inmiddels vele kavelbruggen geplaatst. Hieronder een greep uit onze projecten.

Kies ook voor een kavelbrug met verbrede inrit

Een brug met een verbrede inrit nodig voor uw project? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u snel een offerte? Ons adviesteam staat voor u klaar.