7 InfraCore®bruggen VK300 geplaatst

In samenwerking met Haasnoot Bruggen zijn voor de Gemeente Albrandswaard maar liefst 7 verkeersbruggen geplaatst, voorzien van InfraCore®Inside.

Haasnoot Bruggen zorgde voor de leuningen, slijtlaag, fundatie en de volledige plaatsing, terwijl FiberCore Europe de InfraCore® dekken leverde. De oplage van deze identieke klasse-300-bruggen onderstreept de schaalbaarheid van composiet als materiaal en van de InfraCore®Inside technologie in het bijzonder.

Bovendien zet de Gemeente Albrandswaard met deze beslissing een grote stap op het gebied van Duurzaam Inkopen.
Met de spectaculaire plaatsing van 1 van de 10 meter lange InfraCore® bruggen ontsluit wethouder Vera Spruit in het bijzijn van alle genodigden het zevende en daarmee laatste eilandkavel op de locatie bedrijventerrein Overhoeken III aan de Nijverheidweg in Rhoon.