2 Bruggen voor Gemeente Borne

In de gemeente Borne zijn 2  InfraCore® bruggen in gebruik genomen, beide uitgerust met een FiberSmile®leuning.

Het gaat om kunststof bruggen met een overspanning van ca. 15 meter. De bruggen zijn 4 meter breed en zijn geproduceerd in opdracht van de Gemeente Borne. Woensdagmorgen 9 mei zijn de 2 geprefabriceerde bruggen geplaatst.

De beide bruggen zijn uitgerust met een FiberSmile® leuning, die bestaan uit stalen balusters, (thermisch verzinkt en duplex gecoat in RAL kleur) met composieten leuning regels: onderregels in wit, bovenregels in standaard RAL-kleur.

InfraCore® bruggen hebben een zeer gunstige CO2 voetafdruk. Daarmee passen de kunststof bruggen uitstekend in de ambitieuze CO2-doelstellingen van de gemeente Borne; de Gemeente zet met dit project een grote stap op het gebied van Duurzaam Inkopen.