FCE opgenomen in MKB Innovatie Top 100 2015

FiberCore Europe is opgenomen in de MKB Innovatie Top 100 2015, en behoort daarmee tot de 100 meest innovatieve bedrijven uit Nederland!

De MKB Innovatie Top 100 wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een aantal kennispartners. De 100 bedrijven zijn geselecteerd door een vakjury. Op 1 oktober zal tijdens de Dag van de Innovatie bekend worden gemaakt wie deze ranglijst mag aanvoeren.

De overwinning is opnieuw een erkenning voor de InfraCore Inside-technologie van FiberCore Europe. Eerder waren er al nominaties voor de Innovatie Award Building Holland, de Prima Ondernemen Award en de WNF Clean Tech Star Award. Daarnaast werd FCE met haar technologie en producten uitgeroepen tot winnaar van de Water innovatieprijs 2014, de AVK Innovations Preis 2011, de InfraTech Belgium Innovation Award 2012, de HalfTime Innovation Award 2013 en werd het bedrijf opgenomen in de prestigieuze FEM Tech25.