3e brug voor golfbaan Bay Hill (VS)

eze week werd op de befaamde golfbaan ‘Bay Hill’ in Florida opnieuw een InfraCore®-golfbrug geplaatst.

Dit is al de derde InfraCore®-golfbrug voor de Arnold Palmer’s Bay Hill Club & Lodge. De kunststof bruggen krijgen de voorkeur boven beton, hout en staal. InfraCore® bruggen zijn ultra-licht, veilig, snel, duurzaam, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. Bovendien hoeven ze nauwelijks te worden gefundeerd. De kosten voor transport en installatie blijven dan ook beperkt.

Als een professioneel beheerde golfbaan, is Bay Hill zich al sinds lange tijd bewust van de totale projectkosten, met name ook onderhoud. “Wetende dat de brug de komende decennia geen aandacht vereist, kan ik me concentreren op de belangrijkere zaken zoals groenbeheer en presentatie”, zegt Matt Bever, inspecteur bij Bay Hill.

De golfbrug is ontworpen voor spelers, golfkarren en onderhoudsvoertuigen, zoals grasmaaiers en tractoren.