Bezoek FiberCore Europe op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Save the date!
2 & 3 oktober – Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Dit jaar is de zestiende editie van het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers. Vakbeurs Openbare Ruimte is een complete en informele beurs die in het teken staat van beleving, kennisdeling, innovaties én netwerken. Bezoekers vergaren kennis bij de meer dan 80 lezingen en interactieve sessies en komen in contact met meer dan 600 toonaangevende exposanten.

Alle openbare ruimte professionals verzamelen zich op Vakbeurs Openbare Ruimte. Met goed recht, want de vakbeurs focust zich als enige evenement op alle aspecten van openbare ruime. De beurs behandelt de hoofdthema’s: Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Bestrating, Ondergronds, Sport, Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair en Groen.

Bezoek onze stand!

Bezoek het team van FiberCore op standnummer 4.5.48. We informeren u graag over onze duurzame composiet oplossingen en over ons voordelig en snel leverbare nieuwe standaardbruggen-concept. Een afspraak inplannen? Neem contact op met uw FiberCore verkoopadviseur, of met onze afdeling verkoop via 010 – 476 58 58 of mail info@fibercore-europe.com.

De toegang is gratis

De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste. Dit kan op de website van de vakbeurs. De beurs vindt plaats in hal 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.