FiberCore Europe nu VCA** gecertificeerd

Bij FiberCore Europe vinden wij veilig, gezond en duurzaam werken belangrijk en daarom hebben wij geïnvesteerd in VCA. Met VCA bekrachtigen wij onze zorgvuldige veilige werkwijze en zorg voor onze medewerkers. FiberCore Europe is voortaan een volledig VCA** gecertificeerd bedrijf.

Dit betekent dat FiberCore Europe in haar beleid verankerd heeft dat o.a.:

  • Aandacht besteedt aan VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) door het houden van instructie bijeenkomsten en toolbox meetings voor medewerkers.
  • Projectplannen voor projecten met een bepaalde omvang schrijft.
  • t.a.t. VGM-aspecten afstemt met onderaannemers
  • VGM bij functioneringsgesprekken aan de orde laat komen

Wat is VCA?

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven presenteert VCA zich als dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Het VCA certificaat vormt voor FiberCore Europe de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Het certificaat is toegekend door DNV-GL en geldt tot 17 oktober 2022. DNV-GL heeft geconstateerd dat FiberCore Europe voldoet aan de eisen gesteld in de VGM-Managementsysteem norm VCA** 2017/6.0 voor het plaatsen, inspecteren en repareren van glasvezelversterkte kunststof constructies in Nederland (NACE Rev.2: 42.13).

Hier vindt u het kwaliteitsbeleid van FiberCore Europe, zoals vermeld in ons Handboek Kwaliteit.
Hier vindt u ons VCA certificaat.