Koninklijk bezoek voor FiberCore Europe

Deze week presenteerde FiberCore Europe zich op de World Future Energy Summit 2009 in Abu Dhabi met InfraCore® bruggen en FiberNose® randelementen. De beurs concentreert zich op het thema duurzaamheid en trok ruim 15.000 bezoeker uit 75 landen.

Vanuit de Verenigde Arabisch Emiraten was interesse getoond om InfraCore® draagconstructies toe te passen in het nieuw te bouwen Masdar. Een complete stad midden in de woestijn waar een half miljoen inwoners volledig duurzaam zullen leven, wonen en werken. Masdar zelf zal geheel worden gebouwd met duurzame technologie.

Voor FiberCore Europe reden genoeg om deel te nemen aan de zware handelsdelegatie naar de Verenigde Arabische Emiraten. De delegatie stond onder leiding van Z.K.H. Prins Willem Alexander, Prinses Máxima en Staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk. Het drietal nam ruimschoots de tijd zich bij te laten praten over composiet draagconstructies.

http://www.worldfutureenergysummit.com

Kees Honselaar en Simon de Jong van FiberCore Europe in gesprek met het prinselijk paar. Staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk luistert nauwlettend toe.