Over ons

Over FiberCore Europe

FiberCore Europe is een Nederlands bedrijf, dat vanuit Rotterdam de bouw- en inframarkt bedient met vezelversterkte kunststof (composiet)-oplossingen.

De oprichters van FiberCore Europe hebben hun kennis opgedaan in luchtvaart- en ruimtevaarttechnologie. Zij passen deze duurzame, high tech kennis nu toe in de civiele sector. Lees hier meer over de geschiedenis van FiberCore Europe.

Onder het merk InfraCore® Inside zijn door FiberCore Europe inmiddels al meer dan 700 constructies gerealiseerd, waaronder de grootste koolstof brugoverspanning en de grootste sluisdeuren van vezelversterkte kunststof ter wereld.

FiberCore Europe is gevestigd aan de Oostdijk in Rotterdam Oud-IJsselmonde.
In één grote fabriekshal met een aangrenzend kantoorpand is een logische koppeling tussen engineering en hoogwaardige productie gerealiseerd. Met een directe verbinding aan de haven kan het bedrijf grote constructies niet alleen vervoeren over land maar ook gemakkelijk over het water. FiberCore Europe heeft de beschikking over een eigen ingenieursbureau, met ingenieurs, tekenaars en werkvoorbereiders.