Uw partner in bruggenbouw van A tot Z

Wij zijn FiberCore Europe. Wij produceren bruggen, sluisdeuren en brugdekken van oersterk composiet voor de infra. Dit doen wij met ons eigen team van ingenieurs en specialisten. De bruggen bouwen we in onze eigen fabriek in Rotterdam en leveren we prefab af op de bouwlocatie. Als u het wenst verzorgen wij ook de complete montage van de brug voor u. Wij zijn uw partner in bruggen van A tot Z.

Montage van bruggen

Wilt u graag dat we de brug niet alleen afleveren op de bouwplaats, maar ook volledig plaatsen? Ook dat kan. Met advies over de fundering.

Bruggen renoveren

Is een brug dringend aan renovatie toe? Wij vervangen (houten) dekken door composiet. Voor behoud en versterking van de constructie.

Beheer en onderhoud bruggen

Heeft uw composiet brug onderhoud nodig? Als specialist in composiet bruggen hebben wij de kennis en kunde in huis. We onderhouden zowel onze eigen bruggen als composiet bruggen van andere leveranciers.


Overige services

Fiets-voetgangersbrug huren

Huur bij ons snel en eenvoudig een tijdelijke fiets-/voetgangersbrug. Ultralicht en toch oersterk. Snelle plaatsing.

Fiets-voetgangersbrug leasen

Als u dringend een nieuwe brug nodig heeft maar het budget ontoereikend is. Leaseovereenkomst over een periode van bijvoorbeeld 5 of 10 jaar.