Bruggen renoveren

Is een brug dringend aan renovatie toe? Wij vervangen het oude brugdek snel, goed en voordelig met door een composiet brugdek met InfraCore® Inside. Deze technologie voorkomt delaminatie en zorgt ervoor dat onze bruggen hun kracht en stevigheid behouden. De brug is snel weer bruikbaar en gaat tot wel 100 jaar mee.

Renovatie houten brugdek

Wij voeren regelmatig een brugdekrenovatie uit met een  FiberCore brugdek. Dankzij het lage eigengewicht is het nieuwe brugdek lichter dan het oude houten of stalen dek. Daardoor hoeft de onderliggende constructie niet te worden aangepast.

Na plaatsing van een composiet brugdek wordt de onderliggende stalen constructie minder snel aangetast door het regenwater. Want anders dan houten planken laat het composiet dek geen water door. Dit scheelt onderhoud aan de stalen constructie. Overigens wordt bij renovatie het staal meestal opnieuw geconserveerd.

Het brugdek van FiberCore Europe is leverbaar in alle maatvoeringen en voldoet aan de Eurocodes. De slijtlaag is leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten. Natuurlijk krijgt u garantie op zowel het brugdek als de slijtlaag.

Betonnen bruggen renoveren met SUREbridge

Onze baanbrekende SUREbridge-methode voorkomt sloop en herbouw van betonnen bruggen. Met behoud van de constructie kunnen we de brug technisch opwaarderen. Dat doen we in korte tijd, met minimale verkeershinder en geluidshinder. De bestaande constructie blijft behouden en wordt zelfs versterkt. Resultaat: een vernieuwde constructie die nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. De levensduur wordt aanzienlijk verlengd; tot wel 100 jaar. Meer over SUREbridge

Prefab levering, snelle plaatsing

We produceren het nieuwe brugdek prefab in onze eigen fabriek in Rotterdam. Vervolgens transporteren we dit rechtstreeks naar de bouwlocatie. Hier plaatsen we het nieuwe brugdek snel, met minimale overlast voor de omgeving. Als u wilt, verzorgen we ook de complete montage van de brug.

NIEUW: SUREbridge-Tool Software

Slopen of renoveren? Breng uw V&R advies voor verouderde betonnen bruggen volledig onderbouwd over aan overheidsinstanties met een ontwerp berekening voor de SUREbridge-methode. Via deze tool, ontwikkeld door Aice Consulting en aangeboden door Man Machines, berekent u als advies- of ingenieursbureau de haalbaarheid van de SUREbridge-methode binnen uw project.

Meer weten over bruggen renoveren? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van brugrenovatie? Of wilt u snel een offerte? Ons adviesteam staat voor u klaar. Bel 010 – 476 58 58 of mail naar info@fibercore-europe.com