Dit is SIS, onze agent voor Australië en Nieuw-Zeeland

SIS is een unieke organisatie gericht op het leveren van duurzame infrastructuurprojecten voor diverse klanten over de hele wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in de duurzame productsector, is SIS ook marktleider in het leveren van duurzame alternatieven aan klanten in de civiele infrastructuur, bouw en constructie, olie en gas, mijnbouw, luchtvaart, aquacultuur, marine en havens, transport en logistiek en landbouwsector. Op basis van strategische distributiemogelijkheden met het hoofdkantoor in Adelaide (Zuid-Australië) en distributiepartners in Melbourne, Sydney, Brisbane en Perth, heeft SIS ook productiepartners in Australië, China, Noord-Amerika en Europa. Ons bedrijf is financieel sterk, totaal op kwaliteit gericht, technisch geavanceerd en klantgericht.

“SIS zocht de hele wereld af naar de meest geavanceerde technologie in composiet brugdekken en bruggen en vond FiberCore Europe. 12 maanden later hebben we samen met het FiberCore-team de eerste vier bruggen in Australië opgeleverd en hebben we nog veel meer projecten in de pijplijn. Het team van FiberCore is naar Australië gekomen en we zijn naar Rotterdam geweest en nu voelen we ons onderdeel van de FiberCore-familie. De mogelijkheden en projecten zijn eindeloos met deze ultramoderne technologie en SIS is er trots op deel uit te maken van de reis”

Nick Wotton, Director Structures, SIS Sustainable Infrastructure Systems

Projecten door SIS

Contact

Bent u gevestigd in Australië en heeft u interesse in een FiberCore Europe composietbrug met InfraCore® Inside technologie? Bezoek de SIS-website en neem rechtstreeks contact met hen op.