Wij zijn FiberCore Europe

Dé specialist en marktleider in bruggen, sluisdeuren en brugdekken van oersterk composiet voor de infrasector. De afgelopen jaren hebben wij composiet als constructiemateriaal wereldwijd op de kaart gezet. Dit dankzij de gepatenteerde InfraCore® technology. Inmiddels is de prefab composietbrug niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Revolutionaire bouwwijze met composiet

In 1995 ontwikkelt Jan Peeters vanuit zijn ir-bureau Composieten Team bv de eerste publiek toegankelijke composietbrug van Europa in Harlingen. Dat doet hij samen met de Bouwdienst Rijkswaterstaat. In 2008 richt hij samen met Simon de Jong FiberCore Europe op. Sindsdien realiseerden we al meer dan 1000 FiberCore bruggen, sluisdeuren en brugdekken. In Nederland, Europa en ver daarbuiten.

Corporate

FiberCore Europe is onderdeel van InfraCore Holding. Lees hier meer over onze bedrijfsstructuur.

Kernwaarden en MVO

Bij FiberCore Europe hechten we belang aan veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid, MVO en innovatie. Lees meer over onze kernwaarden.

Netwerk & partners

Bij FiberCore Europe hechten we belang aan goede samenwerkingsverbanden. Maak kennis met onze partners.

In de media

Regelmatig verschijnen er artikelen over – of door – FiberCore Europe in de diverse vakmedia. Hier vindt u een overzicht van gepubliceerde artikelen.

Prijzen & awards

Dankzij onze disruptive technology en hebben wij composiet als constructiemateriaal wereldwijd op de kaart gezet. Daarvoor hebben we een aantal prijzen en awards in de wacht gesleept. En daar zijn we trots op!


Werken bij FiberCore Europe

Wil jij aan de slag bij de specialist en marktleider in prefab composiet constructies voor de bouw en infra? Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct.