FiberCore Europe – Vakbeurs Openbare Ruimte 2023

Save the date!
27 en 28 september – Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag  27 en donderdag 28 september 2023 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Dit jaar is de negentiende editie van het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten. Waaronder FiberCore Europe!

Bezoek onze stand!

Bezoek het team van FiberCore op standnummer 4.6.40. We informeren u graag over onze duurzame composiet oplossingen en over onze innovatieve oplossingen voor brugrenovatie, waaronder de innovatieve SUREbridge methode. Een afspraak inplannen? Neem contact op met uw FiberCore verkoopadviseur, of met onze afdeling verkoop via 010 – 476 58 58 of mail info@fibercore-europe.com.

De toegang is gratis

De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste. Dit kan op de website van de vakbeurs. De beurs vindt plaats in hal 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Brug renoveren? Doe het duurzaam met composiet! 

Is een brug dringend aan renovatie toe? Houten en stalen brugdekken vragen om veel onderhoud en moeten aan het eind van hun levensduur vervangen worden. Houten dekken kunnen gaan rotten en laten vloeistoffen en dooizouten door, waardoor de onderliggende staalconstructie kan worden aangetast. Met een composiet FiberCore brugdek met InfraCore® Inside behoren deze belemmeringen tot het verleden.

Efficiënte renovatie van betonnen bruggen: SUREbridge

SUREbridge biedt dé oplossing voor snelle, duurzame en kostenefficiënte renovatie van betonnen bruggen. De bestaande constructie wordt versterkt en – indien gewenst – verbreed door er een prefab composiet paneel schuifvast op te monteren. Hierdoor kan de brug weer tot 50 jaar mee, met minimaal onderhoud. De brug wordt door toepassing van de methode met een factor 2 tot 2,5 versterkt, in een bouwtijd van slechts 6 weken. En omdat de constructie niet hoeft worden gesloopt, levert dit besparing op in tijd, hinder én transporten; een groot milieuvoordeel. Ook op kosten wordt ruim bespaard; in vergelijking met sloop en nieuwbouw tot wel 50%. Na toepassing van de SUREbridge-methode is de brug weer volledig futureproof!