Wij zijn trots op onze aandacht voor details en kwaliteitscontrole, zodat elke brug die wij installeren aan uw exacte specificaties voldoet. Wij zetten ons ook in om het hoogste niveau van veiligheid te bieden en ervoor te zorgen dat de brug correct en veilig wordt geïnstalleerd.

Eenvoudige montage van bruggen

Voor ons is de montage van een brug geen enkel probleem. Wij geven u gedetailleerd advies over de juiste fundering die nodig is voor een probleemloos gebruik van onze bruggen, want ze zijn licht van gewicht en toch ongelooflijk sterk.

Prefabricage en levering

Uw brug wordt geprefabriceerd in onze fabriek in Rotterdam, voordat hij naar de bouwplaats wordt vervoerd. De voor de brug benodigde lichte fundering kan door ons worden aangebracht, of indien de bodemgesteldheid een zwaardere fundering met palen vereist, stemmen wij dit af met vaste partners onder onze toezicht en verantwoordelijkheid.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u door ons een brug laten produceren? En vindt u het handig dat wij ook de volledige plaatsing en/of montage uitvoeren? Neem dan even contact op over de mogelijkheden.