InfraCore Conference 2022 in Bayeux

Begin mei konden we eindelijk onze InfraCore® Conference houden met onze partners van over de hele wereld. Dit jaar hebben we het gehouden in de prachtige omgeving van Bayeux in Frankrijk. Dit partnerevent was ruim een jaar uitgesteld vanwege de situatie rondom Covid-19. Sinds onze laatste bijeenkomst waren er nogal wat nieuwe partners lid geworden van onze InfraCore-community, en dit was een uitstekende gelegenheid voor hen om kennis te maken met de rest van onze partners.

 

 

Naast presentaties, discussies en kennisuitwisseling over FRP, hebben wij tijdens ons verblijf in Normandië natuurlijk ook een aantal leuke activiteiten gedaan. Samen bezochten we Omaha beach met een gids, gingen naar de Tapisserie de Bayeux en genoten van de Franse keuken.

 

Na de InfraCore Conference was het tijd om door te gaan naar een andere conferentie, namelijk de JEC World Conference in Parijs, waar het bedrijf InfraCore dit jaar exposeerde. Het waren drie drukke dagen waar we veel mensen hebben ontmoet op het gebied van composieten.

Partnernetwerk

Ons partnernetwerk omvat zowel licentiehouders als agenten. De Licentiehouders zijn Orenco in de VS, SIS in Australië, CMS in Canada, Haukes in Suriname en Rozenblat in Polen. De Agenten zijn GP Papenburg in Duitsland, Lifespan, ECS in het VK, CGK in België en MSS in Noorwegen. Wil je meer weten? Kijk dan hier: https://fibercore-europe.com/wij-zijn-fibercore-europe/internationaal/